Om Aptum

Byrået ble etablert i 1974 og er et ledende fagmiljø for strategisk kommunikasjon på Sørlandet. Våre 22 medarbeidere har kompetanse innen rådgivning, visuell design, digital kommunikasjon, tekst og PR – med fokus på effektive, selgende konsepter og riktig valg av media og kanaler.

Forholdet til våre kunder er basert på respekt og forståelse for hver kundes unike behov og identitet – og preges av faglig lidenskap og smittende engasjement.

Rådgivning og verbal kommunikasjon

Den samlede kompetansen til Aptums rådgivere innbefatter markedsføringsstrategi, kampanjeutvikling, bruk av sosiale medier og analyseverktøy, styring av større prosjekter, public relations og samfunnskontakt.
I tillegg til å produsere tekster med engasjerende innhold, er omdømme- og merkevarebygging et sentralt fagområde. Vi har lang erfaring i å utvikle ekstern og intern kommunikasjon for våre oppdragsgivere.

Visuell kommunikasjon

Våre illustratører og grafiske designere har solid faglig bakgrunn og lang erfaring, både når det gjelder kreative, pedagogiske og informative løsninger. Utvikling av grafiske profiler og retningslinjer for bruk av disse har lenge vært en av våre kjernetjenester. Som et av få byråer i regionen, kan vi skilte med in-house fulltidsfotograf med eget studio.

Digital kommunikasjon

Engasjerte medarbeidere har dedikert fokus på å holde seg selv, byrået og våre kunder oppdatert på tekniske muligheter og nye kanaler. Flere arbeider nesten utelukkende med løsninger for web og sosiale medier – fra rådgivning, planlegging og design av websider til søkemotoroptimalisering, digital synlighet og trafikkanalyser. Vi har også rådgivere med spesiell kompetanse på strategier, løsninger, redaksjonelt arbeid og kurs for sosiale medier, samt på disponering av mediebudsjetter for salg og økt synlighet på nett.

mariage, voile épais, gants de dentelle, ainsi que des fleurs et de décoration poitrine incrustés voile de dentelle jupe brodée sont étroitement liées au thème "grand". Robe De MariéeRobe De Mariée Som namnet antyder filmen, är detta kulmen på en vacker Balklänning, tjocka slöja, spets handskar, liksom blommor och dekorativa bröst krönta spetsslöjan broderad kjol är nära kopplade till den "stora" temaBalklänning men också en antydan av modeller bär spets balklänning känsla Balklänning Robe De Mariée Robe De Mariée Balklänning